Summer sucks

 

Het is niet zo dat ik de zomer haat, maar het liedje van Jill Shaw laat me maar niet los. 😉 (http://youtu.be/F51QF-u9gFY?t=36s)

Binnenkort zijn we allemaal verlost van de examens! Yaaaaaay! Wat doen we na de examens? Plezier maken! Daar hoort wel de juiste outfit bij met accessoires. Binnenkort kunnen we weer gaan vertoeven in Bocadero, Strantwerpen of andere zomerbars. Ik zorg alvast voor wat inspiratie.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De eerste outfit die ik zal aandoen op een warme zomerdag met een mojito in de hand is deze. Een jeanshemdje met allerlei details: kant, knopjes, glinsterende steentjes en zakjes. Gezien ik mijn gebruinde benen wil laten zien, doe ik er een ecru rokje op met kant.

Deze armband van plastiek met stenen heb ik in Italië gekocht. Juwelen in deze stijl vind je ook bij H&M.


Bijvoorbeeld deze ketting voor € 19,99. (http://www.hm.com/be/nl/product/31056?article=31056-A)
Ook oorhangers:
http://www.hm.com/be/nl/product/31720?article=31720-A
http://www.hm.com/be/nl/product/30364?article=30364-A

En een andere ketting in deze stijl:

http://www.hm.com/be/nl/product/30337?article=30337-A

 

De volgende outfit is er eentje om te dragen bij 30 graden. Het topje zit super los, je kan er een bandeau onder dragen zodat je je meest sexy BH niet moet onthullen voor de hele zomerbar. De zwarte short heb ik niet in dezelfde winkel gekocht als het topje. Je vindt ongetwijfeld veel topjes en shortjes in dezelfde stijl die je kan combineren.


 


Deze hippieketting heb ik gekocht bij H&M. Ze is nu niet meer verkrijgbaar. Het armbandje heb ik gekocht op Camden Market in Londen. Als je naar Londen gaat, moet je zeker eens naar Camden Market gaan. Een absolute aanrader voor fashionistas. Je vindt daar zoveel armbandjes, kettingen, ringen en oorhangers die je nooit meer in je leven zal tegenkomen. J En belangrijk: niet duur!

Amber zou Amber niet zijn als ze geen frivool kleedje zou aantrekken in de zomer. Vandaar dit witte kanten kleedje met lederen accessoires die het kleedje meer casual maken.Nu nog een zongebruinde huid en dit kleedje scoort meteen geïnteresseerde en jaloerse blikken!

En dan nu het slechte nieuws… We weten allemaal dat België geen tropisch land is. De kans is groot dat we niet naar een terrasje kunnen om te bakken in de zon. Dan hebben we een outfit nodig om eens naar de cinema te gaan. Vandaar deze witte ripped jeans met een geruit hemdje. 😉 Het is wel een hele mooie met kant en steentjes op.


 

En als ik je nog een filmtip mag geven: ga eens kijken naar The Other Woman met de prachtige Cameron Diaz.
(Meer info: http://kinepolis.be/nl/films/other-woman-0)

Ik hoop natuurlijk dat we naar de cinema moeten gaan om de hitte te vermijden en ’s avonds een mojito’tje kunnen drinken.

Santé!


 

XOXO

Amber

Advertentie

2 gedachtes over “Summer sucks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s