Please be my valentine

14 februari, het is bijna zover! Als je een relatie hebt, maak er dan een topdag van op jouw manier. Hou je niet van Valentijnsdag? Ontglip dan met z’n tweetjes aan de meligheid en maak er een doorsnee gezellige avond van. Hou je wel van Valentijnsdag? Lees dan deze tips om er een super romantische dag van te maken!

Let me help you, boys!
Boys, het kan zijn dat jullie niet van Valentijn houden, maar dat betekent niet dat jullie girlfriends er niet van houden. Je kan je verzetten tegen Valentijnsdag, go ahead, maar het zal het niet waard zijn. Wat ben je immers met een zure, gekwetste vriendin? Er zijn een paar inspanningen die jullie kunnen leveren op 14 februari. De volgende tips hoef je zeker niet allemaal uit te voeren, met één oprecht gebaar zijn vrouwen al heel tevreden.

1. Een klein geschenkje
Koop een doos chocolade, een kettinkje, een armband of een ring. Dit is echt geen dure grap, jongens. De meeste vrouwen zijn al gelukkig met een juweeltje van Zara, Twice as nice, Fossil e.d. Het gebaar telt. Het hoeft ook geen melig juweeltje te zijn met jullie initialen of in de vorm van een hartje. Nee! Dat mag, maar dat hoeft niet. We vinden het leuk dat we aan jullie denken als we het juweeltje dragen, het maakt voor ons niet uit hoe het eruit ziet.
3
Wat ook heel leuk kan zijn voor jou, is je girlfriend sexy rode lippenstift geven. Je moet er natuurlijk wel zeker van zijn dat ze make-up durft te dragen én dat ze nog geen rode lippenstift heeft. Jullie vinden rode lippenstift bijvoorbeeld bij Hema (goedkoop), Kruidvat (goedkoop), parfumwinkels (duurder) of MAC Cosmetics (duurder).
8

2. Geef haar een boeketje
Oké, het is cliché, maar we houden ervan. Wees niet bang om de ultieme gentleman uit te hangen, boys! We dromen allemaal van bloemen op Valentijn.
9

3. Ga sushi eten met haar
De meeste vrouwen zijn gek van sushi. Bovendien weten ze dat niet elke man houdt van sushi waardoor je nog meer punten scoort als je met haar én speciaal voor haar sushi gaat eten. 😉 Als jullie geen sushi lusten, scoor je uiteraard ook met een ander etentje!
2

Hoe kan je je lover verwennen?
Girls, we weten heel goed wat we wel en niet willen krijgen of doen op Valentijnsdag. Het is veel moeilijker om je boyfriend te verwennen op Valentijnsdag. De meeste mannen staan niet echt te springen voor Valentijn. Ze zijn niet zo melig als de meeste vrouwen. Naast de standaard cadeautjes zoals parfum of een nieuwe trui, wil ik jullie nog enkele ideetjes meegeven.

1. Neem een bad met hem
Het is geen geheim dat mannen vaak minder romantisch zijn. Ze verkiezen een sexy avond boven een onderonsje met jou en The Notebook. Een badje met veel schuim en een flesje cava zal hij wel weten te appreciëren.
1

2. Ga eens een dagje naar zee met hem
Valentijn valt in de kille maand februari, maar dat wil niet zeggen dat een dagje zee niet leuk kan zijn. Jullie kunnen samen uitwaaien op het strand of binnen lekker warm pannenkoeken gaan eten.
6

3. Kook voor hem
De liefde van de man gaat door de maag, wordt gezegd. Mannen houden van eten en eten doorgaans heel veel. Je kan voor hem een simpel diner koken (het is de bedoeling dat je aan tafel zit en niet constant in de keuken verblijft) of iets bakken voor hem. Koekjes, taart, wafels, pannekoeken… Je kan hem ook een ontbijt op bed brengen.
10

Samen kiezen
Jullie kunnen ook samen beslissen wat jullie op Valentijnsdag gaan doen. Misschien kunnen jullie samen een weekend of een weekje op vakantie gaan?
4

All the single ladies, put your hands up!
Single ladies, ga alsjeblieft niet kniezen op Valentijnsdag. Misschien ben je wanhopig op zoek naar liefde of misschien heb je net een bad break-up achter de rug, maar ook dit zijn geen redenen om ongelukkig te zijn op Valentijn. Jullie vinden zeker nog liefde, maar misschien niet op Valentijnsdag. Maak er een dag van als een andere of maak er een girls night van. Op je eentje huilen met The Notebook is geen goed plan. 😉 Misschien is het tijd om op deze avond jullie huisdieren te verwennen?
7

Alvast een happy Valentine’s day!
XOXO,
Amber

Advertentie

2 gedachtes over “Please be my valentine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s